300 g karbonadedeig
1 liten boks mais
6- 7 cherry tomater i biter
1 hakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
3 egg
2 1/2 dl fløte eller creme fraiche
200 g revet ost
1- 2 ts spisskummen
1- 2 ts chilipulver
1 ss dijon sennep
olivenolje
salt og pepper
salt og pepper
Trykk ut den ferdige pizzadeigen i en paiform Stek den først i 10 minutter på 200 grader.
Ta den ut igjen av ovnen og avkjøl den litt
Stek kjøttdeig i olje, tilsett løk og hvitløk.Vend til slutt inn tomater og mais. Krydre med salt og pepper, spisskummen og chilipulver. La dette surre litt.
Smør utover sennep på pizzabunnen og tøm over kjøttblandingen.
Ta den ut igjen av ovnen og avkjøl den litt
Stek kjøttdeig i olje, tilsett løk og hvitløk.Vend til slutt inn tomater og mais. Krydre med salt og pepper, spisskummen og chilipulver. La dette surre litt.
Smør utover sennep på pizzabunnen og tøm over kjøttblandingen.
Visp sammen egg, fløte og ost i en bolle og hell dette over
Stekes i ca 30 minutter på 200 grader
mmmpizzapai....
Stekes i ca 30 minutter på 200 grader
mmmpizzapai....
Server med rømmedressing og salat til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar