5. aug. 2012

Urtesnurrer

(ca 30 stk)
125 g margarin
5 dl melk
50 g gjær
2 ts salt
14- 15 dl hvetemel

50 g smør
1/2 dl friske urter (rosmarin, timian eller oregano)
1/2 dl frisk persille

1 egg til pensling
Litt havsalt på toppen

 Smelt smør, tilsett melk og smuldre opp gjæren i den varme blandingen. Bland mel og salt i en bolle og tilsett melken. Rør dette godt sammen og hev i ca 30 minutter.
 Urtesmør: Bland sammen ingrediensene og rør godt sammen
 La smøret stå fremme så det holder seg mykt
 Kjevle ut to firkanter av deigen og smør utover urtesmøret.
 Rull sammen og del opp i skiver. Legg snurrene på bakepapir på stekebrett. Etterhev i 20 min.
Pensle med egg og strø over havsalt.
Stek i ca 10 minutter på 250 grader

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar