Bunn
400 g knuste bixit kjeks
ca 150 smeltet smør
Ostemasse
1 pk kiwigele
1 pk kremfløte
1 pk rømme
1 -1 1/2 pk kremost mandarin/ ananas
150 g melis
Pynt
Sitrongele
Friske rips
Frukt
Knus kjeks, bland med smelta smør og trykk massen ut i bunnen av en kakeform. Sett i kjøleskapet.
Lag kiwi gele som anvist på pakken, men bare halvparten med vann!
Avkjøl helt i kjøleskapet, men den skal ikke stivne.
Pisk krem stiv, tilsett rømme, kremost og melis. Pisk til en klumpfri røre
Hell dette på den stivnede bunnen, og sett i kjøleskapet noen timer til kaken er helt stivnet.
Pynt med rips
Lag sitrongele som anvist, men bare halvparten vann.
Avkjøles helt før du heller det på toppen av kaken. Settes tilbake i kjøleskapet til geleen har stivnet helt.
Pynt med bær og frukt av eget ønske :)
Lag kiwi gele som anvist på pakken, men bare halvparten med vann!
Avkjøl helt i kjøleskapet, men den skal ikke stivne.
Pisk krem stiv, tilsett rømme, kremost og melis. Pisk til en klumpfri røre
Hell dette på den stivnede bunnen, og sett i kjøleskapet noen timer til kaken er helt stivnet.
Pynt med rips
Lag sitrongele som anvist, men bare halvparten vann.
Avkjøles helt før du heller det på toppen av kaken. Settes tilbake i kjøleskapet til geleen har stivnet helt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar