2 ts gelatinpulver
1 vaniljestang
175 g rømme
150 g mascarpone
2 dl kremfløte
1 dl sukker eller sukrin
saften av 1 lime
Bringebærsaus
1/2 pk frosne bringebær
1,5 dl sukker
1,5 dl vann
noen mynteblader
limesaft
Bland først ut gelatinpulver i 2 ss vann i en skål. La denne stå litt. Skrap ferdig ut frøene fra vaniljestangen.
Visp sammen rømme og mascarpone ost. Tilsett fløte og sukker og visp litt til.
Varm dette opp over vannbad, men pass på så det ikke begynner å koke. Rør hele tiden.
Ha i vaniljefrøene og saften av 1 lime og bland godt sammen.
Hell deretter i dessertskåler/ glass og la det avkjøles litt på benken før du setter dem i kjøleskapet.
La det stå til avkjøling i 4- 6 timer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar