4 koteletter
3 store gulrøtter i strimler
1 løk i strimler
3 fedd finhakket hvitløk
brokkoli eller blomkål hvis ønsket
grillkrydder
salt
pepper
basilikum
evt. krydder etter eget ønske
ca 3 dl fløte
Kutt opp gulrøtter, løk og hvitløk og legg i en smurt ildfast form
Krydre koteletter med salt, pepper, grillkrydder og fersk basilikum.
Stek dem raskt på høy varme sånn at de får litt farge. Bruk mye smør så du får en god del sjy til overs.
Ta kotelettene ut, legg dem over i den ildfaste formen.
Bland godt sammen sjy fra kotelettene og fløten i stekepannen.
Hell sausen over kotelettene, og stek i ovnen på 200 grader i 25 minutter.
I mellomtiden koker du potet, blomkål, brokkoli eller evt. andre grønnsaker du ønsker å ha til
Bon apetit ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar