Her må du egentlig bare ha oppi ønsket mengde, men her er oppskriften på hvordan min ble nå
2 kyllingfileter i biter
1/2 rød paprika i biter
1/2 rød løk i biter
1 liten boks vannkastanjer
1/2 liten boks bambusskudd
1 liten pose Cashew nøtter
ønsket mengde brokkoli (del dem gjerne i to)
2 gulrøtter i skiver
1 pose ferdig Wok saus med Lemongrass smak
2 ss sweet chili saus
Varm opp wok pannen med olje og stek først kyllingen litt før du tilsetter resten.
Wok på høy temperatur og senk varmen etterhvert. Tilsett Cashew nøtter mot slutten av steketiden.
Sausen har du på til slutt og lar den bli god og varm før servering.
Kjempegod wok. Kan serveres med f. eks rømme til hvis du syns den blir sterk (eller ha i mindre saus).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar