5. juli 2012

Jordbær- og sitron boller

325 g mel
50 g gjær
35 g melkepulver
35 g sukker
1/8 ts salt
3 egg + 1 eggeplomme
145 g romtemperert smør
60 g vann
 Hell alle ingredienser i en kjøkkenmaskin, og la dette stå å blande seg i ca 20 minutter.
Smør olje i en bolle og ha deigen i. La den heve seg i 40 minutter.
 Ha mel på benken og bak ut deigen.
 Ha på et lag med sitronkrem og legg på jordbær
 Rull godt sammen til en lang pølse
 Skjær opp i tykke skiver og legg på bakeplate.
 Stek ved 180 grader i 10-15 minutter
Denne kan anrettes med f eks Mable Syrup, smeltet sjokolade, sjokoladebiter, banan, rosiner osv.
Jeg valgte å servere med smeltet sjokolade, jordbær og banan.
Amazing!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar