11. mai 2012

Laks med baconostsaus

(4 porsjoner)
700 g laksefilet
1 ts rapsolje
1 ts sitronpepper
1 ts salt
2 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl fiskebuljong
2 dl melk
100 g baconost
4 ss bladpersille
salt og pepper
400 g diverse grønnsaker (brokkoli, gulrot, blomkål)
poteter

Sett poteter og grønnsaker på kok.
Sett ovnen på 180 grader
Du kan også røre ut ferdig fiskebuljongen i vann så du har den klar
 Legg laks i  olje i en ildfast form og ha på salt og sitronpepper. Legg litt persille oppå.
Fisken skal stekes i ca 15 minutter i ovnen.
 Hakk løk og persille og stek dette i en kjele i smør
 Bland så med mel og spe ut med buljong og melk. La dette koke i 5 minutter
 Tilsett baconost og smak til med salt og pepper
Veldig god saus til en veldig god fisk! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar