22. nov. 2015

Kladdkake

200 g mørk sjokolade
150 g smør
1 3/4 dl sukker
3 egg
1 1/2 dl siktet mel
litt romessens hvis ønskelig

Glasur
150 g mørk sjokolade
1 1/2 dl fløte
Smelt sammen smør og sukker. Ta kjelen av platen og ha så i hakket mørk sjokolade. 
Rør til all sjokoladen har smeltet.
Tilsett så egg og sikt inn mel. (Tilsett evt romessens)
Rør godt sammen så du har en jevn og fin sjokoladerøre. Hell i en smurt form, og stek kaken på
200 grader i 15 minutter. Avkjøl kaken helt før du har på glasuren.
Til glasuren koker du opp sjokolade og fløte, og setter den til avkjøling.
Hell den deilige sjokoladen over kaken.
Dryss gjerne over med litt melis før servering
Nydelig, klissete kladdkake! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar