27. aug. 2015

Klippfiskboller og klippfiskekaker

400 g utvannet klippfisk
2 kokte poteter
1 finhakket gul løk
1 kvist finhakket persille
1 egg
3 ss potetmel
1/2 ts pepper
griljermel
olje til steking
Når klippfisken er vannet ut, skal den deles og moses sammen med kokte poteter, finhakket løk, persille, 1 egg, pepper og potetmel.
Mos og bland til det blir en jevn og fin røre.
Form fiskeboller eller flatere fiskekaker, dekk dem på alle sider med griljermel og da er det helt enkelt bare å steke dem i litt olje på stekepannen til de får en fin og gyllen farge.

Nydelig smak, og den salte klippfisksmaken minner meg så mye om min kjære morfar.
Så her var det altså smaken av minner fra ferieturer til Vestlandet!
Jeg serverte her klippfiskboller med tomatsalat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar