400 g hvit fisk (torsk ble brukt denne gangen)
1 appelsin i båter
1 sitron i båter
1 lime i båter
2- 3 gulrøtter i skiver
salt og pepper
olivenolje
Som tilbehør brukte jeg en couscoussalat med kikerter, plommetomat og urter.
Hell olje på en stykke aluminiumsfolie med oppbretta kanter.
Legg på et porsjonsstykke fisk på hver bit av folie, og topp fisken med salt, pepper, en båt
appelsin, en båt lime, en båt sitron og skiver av gulrot.
Klem gjerne ut litt av saften i sitrusfruktene over fisken.
Pakk aluminiumsfolien godt igjen og legg i en ildfast form.
Bakes i ovnen på 200 grader i 15- 20 min.
Lag couscous som anvist på pakken, og bland inn tomat, kokte kikerter og urter.
Til slutt heller du over litt av kraften fra fiskepakkene. Dette gir en nydelig smak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar