13. okt. 2013

Fiskesuppe med kokosmelk

ca 500 g hvit fisk i biter (Beste fisken for suppe er kolje, isgalt eller torsk. De er jo så fast i...uhm.. fisken ;))
1/2 squash i biter
2- 3 gulrøtter i skiver
1 paprika i biter
1/2 gul løk i biter
1/2 sellerirot i biter
1 boks kokosmelk
2 terninger fiskebuljong
3 dl vann
2 ts currypaste (juster etter hvor sterkt du liker det)
dryss på med frisk timian til slutt
 Fres grønnsakene i olje og smør i noen minutter.
Tilsett kokosmelk og la det koke til grønnsakene er møre. 
Ha i buljongterninger og vann og smak til med currypaste.
Skru ned temperaturen og legg i biter av fisk. Fisken skal bare trekke et par minutter før servering.
 Ha gjerne godt brød til. 
Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar