1. mai 2013

Marsipankake med bringebær og banan

6 egg
180 g sukker
180 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver

Fyll
1/2 dl melk til å dynke bunnen med
4 dl pisket fløte
300 g bringebærsyltetøy
3 bananer i skiver 

Pynt
3- 4 dl pisket fløte
Marsipanlokk
Ønsket pynt av marsipan, sukkerpasta eller lignende

Lag bunn: Pisk egg og sukker i ca 15 minutter til eggedosis. Sikt inn hvetemel og bakepulver.
Ha i smurt form og stek i midten av ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. 
Avkjøl helt før du deler den i 3.
Lag fyll: Pisk 4 dl fløte og vend inn bringebærsyltetøy
Dynk de delte bunnene med melk og monter sammen kaken med 
bringebærkrem og skiver av banan mellom hvert lag.

Pisk fløte som du dekker hele kaken på utsiden med.
 Legg på marsipanlokk
Pynt kaken etter ønske. Her har jeg brukt blant annet roser av sukkerpasta.
Enjoy!

2 kommentarer: