23. feb. 2013

Browniekjeks med sjokoladebiter og peanøttfrosting

350 g mørk hakket sjokolade
40 g smør
2 egg
150 g sukker
1 ts vanilje ekstrakt
35 g mel
1/4 ts. bakepulver
 
Smelt først 200 g av sjokoladen og smør i en skål over vannbad.
La den ferdigsmeltede sjokoladen hvile litt mens du blander resten. Miks sammen egg, sukker og vanilje ekstrakt i 15 minutter. (Kjøkkenmaskin anbefales til dette).
  
 Når eggedosisen er klar, vender du først inn melet, 
for så å blande i den smeltede sjokoladen og resten av sjokoladebitene.
 La røren stå i 10 minutter, da blir den tykkere, og det vil da bli lettere å legge røren på stekebrettet.
Ha litt avstand mellom, kjeksene flyter utover i ovnen.
 Stek kjeksene i 8- 10 minutter på 180 grader. Avkjøles. Disse skal være myke inni :)
 Server med et lag peanøttfrosting mellom to kjeks, dette er så godt!
Eller server kjeksene som de er, himmelske!

2 kommentarer:

  1. Disse kjeksene så helt fantastiske ut!! Kjenner jeg nesten får vann i munnen her jeg sitter;o)
    Tror de må testes i morgen:o)
    God helg

    SvarSlett
  2. Jeg kan love deg at disse er fantastiske! Noe av det beste jeg har smakt :)
    Kos deg med baking i morgen og god helg til deg!
    Monica

    SvarSlett