13. jan. 2013

Energibar

2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl kokos
1 1/2 malt quinoa (kjøpt på helsekost)
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarkjerner
2 dl tørkede, hakkede dadler
50 g smør
40 g kokosfett
1/2 dl honning
 Rist havregryn, kokos, quinoa, sesamfrø, solsikkefrø og gresskarkjerner på 
en tørr stekepanne i ca 5 minutter under omrøring. Avkjøles.
 Smelt kokosfett og smør på lav temperatur i en kjele. 
Tilsett så honning og la det varme seg i et par minutter mens du rører.
Bland alt sammen og trykk massen hardt ned i en liten langpanne på bakepapir med en stålskje.
Avkjøles og kuttes opp i passe biter med en pizzaskjærer.
Disse er ikke stekt, det vil si at fettsyrer som er kjempebra for helsen bevares best mulig :)
Smaker så godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar