3 store egg
2, 5 dl soyaolje (eller solsikkeolje)
350 g sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
1/2 ts muskat
1/2 ss natron
1/2 ss bakepulver
325 g hvetemel
100 g hakket mørk sjokolade
400 g revet gulrot
(1 1/2 revet eple kan også tilsettes for enda mer deilig smak)
Ostekrem
100 g romtemperert smør
500 g melis
400 g kremost naturell
3 ss vaniljesukker
Visp sammen egg, olje og sukker.
Sikt inn mel, vaniljesukker, kanel, muskat, natron og bakepulver og rør godt.
Rør inn sjokolade og eple hvis du vil bruke det.
(Jeg hadde her en liten hjelpende hånd som syns det var veldig spennende med sjokolade ;))
Rør inn revet gulrot
Stek kaken på 180 grader i 1 time. Avkjøles helt før du har på krem
Rør sammen ingrediensene til ostekremen
Smør på krem på den avkjølte kaken
Klar til servering. Kjempegod kake!
Ostekrem
100 g romtemperert smør
500 g melis
400 g kremost naturell
3 ss vaniljesukker
Visp sammen egg, olje og sukker.
Sikt inn mel, vaniljesukker, kanel, muskat, natron og bakepulver og rør godt.
Rør inn sjokolade og eple hvis du vil bruke det.
(Jeg hadde her en liten hjelpende hånd som syns det var veldig spennende med sjokolade ;))
Rør inn revet gulrot
Rør sammen ingrediensene til ostekremen
Smør på krem på den avkjølte kaken
Klar til servering. Kjempegod kake!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar