16. apr. 2012

Chili Con Carne

500 g kjøttdeig
1 finhakket løk
1 rød paprika i biter
1 grønn paprika i biter
2 fedd finhakket hvitløk
1/2 rød finhakket chili
2 ts chilipulver
1/2 ts spisskummin
1 kanelstang
1 boks hermetiske tomater
100 g finhakket soltørkede tomater
1 boks chilibønner 
salt og pepper

Brun kjøttdeig krydret med salt og pepper. Legg denne til side.
 Hakk løk, paprika, hvitløk og chili og fres dette i smør i stekepannen. 
Tilsett krydder og surr i ca ett minutt.
 Tilsett hermetiske tomater og soltørkede tomater, kanelstang og bønner. Ha også i kjøttdeigen. 
La dette småkoke i ca 30 minutter.

Server med f. eks rømme og brød til. Salat er også godt.

2 kommentarer:

  1. Det er så godt med chili con carne, det skal vi ha på torsdag :)

    SvarSlett
  2. Ja, Nina, det er veldig godt. Denne ble veldig god!

    SvarSlett