Bunn
300 g digestive kjeks
150 g smeltet smør
Fyll
600 g Philadelphia ost
2 1/2 dl Kesam
1 dl sukker
1 dl maisenna
2 ts vaniljesukker
3 egg
1 dl fløte
200 g hvit sjokolade
2 dl blåbær
Bland kjeks og smør, trykk dette ned i bunnen av en kakeform.
Pisk ost og kesam til en kremaktig konsistens
Bland sukker, vaniljesukker og maisenna og bland dette inn i osteblandingen.
Pisk inn egg, ett om gangen. Ha deretter i fløten og bland godt.
Smelt sjokoladen over vannbad og ha denne i røren.
Hell fyllet over bunnen og strø over blåbær på toppen.
Stek i 50 minutter på 175 grader.
For å unngå at den blir brent oppå, kan du legge over aluminiumsfolie når den begynner å få farge.
Skru så av varmen på ovnen og la kaken stå i restvarmen i 30 minutter.
Avkjøles helt før servering.
Stek i 50 minutter på 175 grader.
For å unngå at den blir brent oppå, kan du legge over aluminiumsfolie når den begynner å få farge.
Skru så av varmen på ovnen og la kaken stå i restvarmen i 30 minutter.
Avkjøles helt før servering.
Eg siklar barten blaut. Detta var jammen meg godsaker. Skal få kjerringa til å ta fram kjevla. Berre ho ikkje bankar meg.
SvarSlettVennlige helsningar
Johannes Håfjell
Haha Johannes! Får satse på at du ikke får bank! hehe. Hyggelig at du ser på oppskriftene mine!
SvarSlettMmmm! Dette var en utrolig god kake. Fra nå, min favoritt.Takk for god oppskrift
SvarSlettTusen takk, Glenn! Den er nydelig! Håper du kosa deg skikkelig med kaken :)
SvarSlett