Marinade
Ca 1/2 (++) kg kyllingbryst i biter
1 eggehvite
1ss maisenamel
litt hvit pepper
litt lys soyasaus
Grønnsaker
1 stor løk - del i store biter
2 grønne paprika
3 store oppkutta vårløk
3 stilker stangselleri i biter
1 boks vannkastanjer
Saus
2 ss lys soyasaus
2 ss mørk soyasaus
2 ss sherry (kan sløyfes)
2 ss riseddik
2 ss sukker
2 ss sesamolje
3 ss hoisinsaus
3 ss østerssaus
1,2 dl usaltede peanøtter has i mot slutten av steking
Du trenger også mellom 4- 8 tørkede chili. Spørs hvor sterk du vil ha retten .
Du trenger også mellom 4- 8 tørkede chili. Spørs hvor sterk du vil ha retten .
Bruk peanøttolje i woken til steking
kyllingen blandes oppi og settes i kjøleskapet i 30 minutter.
Ha peanøttolje i woken, og ha oppi chiliene og la dem
Hell over sausen over, rør rundt, og la det koke noen minutter til før du har oppi peanøttene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar