4 plater gelatin
3 dl matfløte
2 ss sukker
3 dl vaniljekesam
Marinade
2 dl vann
1 dl sukker
500 g jordbær
2 dl basilikumblader
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp matfløte og sukker i en kjele under omrøring.
Ta kjelen av platen. Klem ut alt vannet av gelatinen og tilsett i fløten. Bland forsiktig i vaniljekesam. Rør godt og avkjøl dette litt før du heller det i dessert skåler og setter det i kjøleskapet i minst tre timer. (gjerne natten over)
Marinade: Kok vann og sukker i noen minutter. Ta kjelen av platen og tilsett oppklipte basilikumblader.
Avkjøl dette helt i kjøleskapet
Ha biter av jordbær i den kalde marinaden og la dette stå i kjøleskapet noen timer (gjerne natten over)
Legg på jordbær og litt marinade på den stivnede fløteblandingen.
God fornøyelse, dette var kjempegodt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar