10. sep. 2012

Pai med kylling og bacon

Paideig
125 g smør
2 dl hvetemel
1 dl grovbakst mel
2 1/2 ss kaldt vann

Fyll
500 g kjøttdeig (kylling)
1 pk bacon i biter
1 løk i biter (rød eller gul velger du selv)
lett kokt brokkoli
2 bokser kremost (krydder eller urter)
2 dl fløte
salt og pepper
revet ost

Paideigen skal avkjøles i en times tid, så lag denne i god tid før servering.
Bland mykt maragrin og mel godt sammen før du tilsetter vannet.
Kna deigen raskt sammen og sett den i kjøleskapet.
 Stek kylling, bacon og løk i stekepanna før du tilsetter krydder, fløte og kremost. 
Kok brokkoli en liten stund.
 Når paideigen er klar, trykker du den ut i formen og stikker noen hull her og der med en gaffel.
 Fyll paiformen med fyllet, legg oppi brokkoli og strø over revet ost.
Stek i 30 minutter på 200 grader. La den hvile seg litt før du serverer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar