24. juli 2012

Kyllingkjøttboller med fetaost og tomatsaus

(tapas)
250 g kyllingkjøttdeig
1/4 ts muskat
1/2 ss hakket oregano
1/2 ss hakket persille
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1 egg
1/2 dl griljermel
1 ss vann
50 g fetaost
olje til steking

Tomatsaus
500 g hakkede hermetiske tomater
1/2 rødløk i biter
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 finhakket rød chili
1/2 ts salt
1/4 ts sort pepper
1 1/2 ts sukker
olje til steking
 Bland først krydder i kjøttdeigen før du tilsetter egg, griljermel og vann. 
Rør deigen sammen godt før du smuldrer opp fetaosten og vender den inn.
Bruk teskje til å lage små boller som du steker godt i olje
 Sausen: Stek først rødløk, chili og hvitløk litt i olje før du tilsetter tomatene, salt, pepper og sukker.
 La det koke i ca 15 minutter. 
Tilsett kyllingkjøttbollene. 
Dryss gjerne over mer fetaost ved servering. nam nam <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar