120 g smør
200 g sukker
1 eggeplomme
1 ts vanilje essens
1 ts natron
1 dl varmt vann
1 dl kefir
80 g kakao
240 g hvetemel
Fyll
250 g melis
60 g romtemperert smør
2 ss fløte
1 ts vanilje essens
Pisk først sammen smør og sukker til det blir mykt. Tilsett eggeplommen og pisk mer. Tilsett vaniljeessens.
Rør ut natron i varmt vann, og bland inn.
Ha i kefir, kakao og hvetemel til slutt. Bland godt så det blir klumpfritt.
Legg på bakeplate og bakepapir. Beregn god avstand mellom "kulene" med røre du legger på.
Stek på 200 grader i 5 - 8 minutter. Avkjøles helt på rist før du har på fyll.
Bland fyllet og legg det imellom to stekte og avkjølte kaker.
Pynt gjerne med melisdryss før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar