5. mars 2012

Marshmallows

1 dl vann
2,5 ss gelatinpulver (blir ikke det samme med plater)
4 dl sukker
2,5 dl lys sirup
2 ts vaniljesukker
1 dl vann
 Visp først gelatinpulver og vann i en kjøkkenmaskin. Visp til pulveret er oppløst
 Kok sakte opp resten av ingrediensene. La dette koke under omrøring i 5 minutter
 Smør en form med litt matfett. Deretter strør du på med melis
 Hell den varme blandingen sakte i gelatinen mens kjøkkenmaskinen går. 
 Kjør maskinen på høyt tempo i ca 10 minutter
 Hell blandingen i formen og smør jevnt utover. 
 La formen stå på kjøkkenbenken i minst 4 timer. (Helst til dagen etter)
Strø melis på benken før du tar denne ut av formen og skjærer dem i biter. 
Bruk matfett på en skarp kniv når du skjærer dem i akkurat så store biter som du selv ønsker :)
Før du legger dem i tette bokser, la dem ligge å tørke litt når du har delt dem.
Så de ikke klistrer seg sammen.
Lykke til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar