1 dl vann
2,5 ss gelatinpulver (blir ikke det samme med plater)
4 dl sukker
2,5 dl lys sirup
2 ts vaniljesukker
1 dl vann
Visp først gelatinpulver og vann i en kjøkkenmaskin. Visp til pulveret er oppløst
Kok sakte opp resten av ingrediensene. La dette koke under omrøring i 5 minutter
Smør en form med litt matfett. Deretter strør du på med melis
Hell den varme blandingen sakte i gelatinen mens kjøkkenmaskinen går.
Kjør maskinen på høyt tempo i ca 10 minutter
Hell blandingen i formen og smør jevnt utover.
La formen stå på kjøkkenbenken i minst 4 timer. (Helst til dagen etter)
Strø melis på benken før du tar denne ut av formen og skjærer dem i biter.
Bruk matfett på en skarp kniv når du skjærer dem i akkurat så store biter som du selv ønsker :)
Før du legger dem i tette bokser, la dem ligge å tørke litt når du har delt dem.
Så de ikke klistrer seg sammen.
Lykke til :)
Før du legger dem i tette bokser, la dem ligge å tørke litt når du har delt dem.
Så de ikke klistrer seg sammen.
Lykke til :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar