3. nov. 2013

Ørret med ovnsbakte grønnsaker og pastinakkpurè

ca 500 g filet av ørret uten skinn og bein
2 gulrøtter i skiver
1/2 gul paprika i strimler
1/2 rød paprika i strimler
1/2 squash i skiver
flaksalt
olivenolje

2 stk pastinakk
1 dl kraft
2 dl melk
2 dl fløte
saft av 1 sitron
salt og pepper
Legg grønnsaker på en oljet, ildfast form, dryss over med flaksalt og litt mer olje.
Dekk formen med aluminiumsfolie, og sett i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter.
Lag pastinakkpure: Skrell og del pastinakk i biter. 
Kok dem sammen med kraft, melk og fløte til de blir møre.
Kjør så med stavmikser til det blir en glatt purè og smak til med salt, pepper og sitron.
Stek fisken på begge sider i stekepanne med olje og smør. Krydre med salt og pepper.
Anrett og server en herlig fiskerett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar