17. des. 2012

Ovnsbakt pannekake med bacon

4 egg
3 dl mel (gjerne halvparten siktet/ sammalt hvete)
1/2 ts salt
5 dl melk

300 g bacon eller sideflesk
3 ss hakket kruspersille

Bland røren og la den stå å godgjøre seg i ca en halvtime.
 Stek bacon i en ildfast form eller langpanne i ovnen på 220 grader i 10 minutter.
 Hell over pannekakerøren og dryss over persille. Stek videre i ca 15- 20 minutter
 Du kan sjekke om retten er ferdig ved å stikke en pinne inn. Sitter det ikke røre på pinnen, er den ferdig.
Server gjerne med salat eller potet til.
Yummi!

2 kommentarer:

  1. For en fantastisk blogg!! Driver å lager pizza-pai og i kveld skal jeg prøve meg på julebrødene:)

    SvarSlett
  2. Å tusen hjertelig takk, det var gode ord å få! :) Kos deg masse med både pizza- pai og nydelige julebrød. God jul til deg og dine! Nisseklem fra Monica

    SvarSlett